A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

Шановні жителі Коровинської громади!!!

Дата: 22.03.2024 09:09
Кількість переглядів: 53

Вчора, 21 березня, в селі Томашівка невідомі підпалили суху траву. Вогонь охопив майже 7 га території.. Небайдужі жителі Томашівського старостинського округу власними силами погасили масштабну пожежу , тим самим приборкавши страшну стихію!

ТОМУ ВКОТРЕ ЗАКЛИКАЄМО - ПРИПИНІТЬ СПАЛЮВАТИ СУХУ ТРАВУ, ЛИСТЯ ТА СМІТТЯ НА ВЛАСНИХ ТА ЧУЖИХ ДІЛЯНКАХ!!!

Від ворожих бомб палає українська земля, а місцеві палії допомагають нищити навкруги усе живе!Паління сухої трави - ЗЛОЧИН! Наголошуємо, злочин! Який є особливо важким у час війни.

Зауважимо, що під час дії воєнного стану в Україні спалювання сухостою може бути прирівняне до диверсії. У березні 2023 року Верховна Рада України внесла зміни до Кримінального кодексу, якими посилила відповідальність за злочини проти основ нацбезпеки в умовах воєнного стану. Таким чином, у ст. 113 «Диверсія» до переліку злочинів додали навмисні підпали, зокрема сухої рослинності.

Ще раз закликаємо мешканців нашої громади бути розважливими і не створювати проблем собі та іншим у такий спосіб. Наполегливо радимо листя, подрібнені гілки, трав’янисті рештки квітково-декоративних рослин та скошених газонних трав вивозити або зберігати вдома для приготування компосту (органічних добрив). Сподіваємося на розуміння!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь