A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

ЗАВДЯКИ СПІЛЬНОМУ ПРОЄКТУ «УКРПОШТА. АПТЕКА» УКРАЇНЦІ МОЖУТЬ ОТРИМУВАТИ ЛІКИ ПОШТОЮ

Дата: 26.03.2024 09:08
Кількість переглядів: 47

Укрпошта отримала ліцензію на роздрібну й електронну роздрібну торгівлю лікарськими засобами. Тепер ліки можна отримати поштою, замовивши через контакт-центр. Доставка ліків – безоплатна

В Україні стартував проєкт «Укрпошта. Аптека» з продажу ліків, до якого першими долучилися відділення у прифронтовій Донеччині та всій Сумщині, а також Запоріжжі, Миколаївщині, Харківщині, Херсонщині, Чернігівщині. Проєкт «Укрпошта. Аптека» реалізується АТ «Укрпошта», за сприяння Міністерства охорони здоров’я України та Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Наразі можна замовляти безрецептурні препарати (майже 10 тисяч найменувань), а також медикаменти за програмою «Доступні ліки», яка включає 515 торгових назв лікарських засобів та медобладнання. Це дозволить пацієнтам зекономити свої кошти.

Медикаменти відпускатимуться з аптечного закладу компанії та доставлятимуться споживачам до найближчого відділення Укрпошти. Доставка ліків безкоштовна, а націнка з початку проєкту – мінімальна, нижче регульованої державою.

Як оформити замовлення

Замовити лікарські засоби просто: зателефонуйте за номером 0 800 300 545.

Для зв’язку з фахівцем слідуйте підказкам у голосовому меню.

Замовлення буде спаковано та надіслано за послугою «Укрпошта Експрес». Доставка – безоплатна. Відстежити відправлення можна на сайті, у мобільному застосунку та через чат-бот у месенджерах. Для перевірки правильності комплектації замовлення передбачено огляд вмісту посилки під час її вручення.

За інформацією Міністерства Міністерства охорони здоров’я України та Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь