A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

Звіт депутатської фракції політичної партії «Слуга народу» у Коровинській сільській раді за 2023 рік

Дата: 22.12.2023 14:55
Кількість переглядів: 143

До складу фракції входить 7 депутатів – Цвігун Тетяна Віталіївна (голова фракції), Назаренко Сергій Іванович, Іващенко Лариса Володимирівна, Яловий Анатолій Миколайович, Темченко Вікторія Михайлівна,Сенька Олена Григорівна,Терещенко Тетяна Михайлівна.

Протягом поточного року депутати фракції взяли участь у роботі 11 сесій та в переважній більшості засідань постійних комісій, депутатських зібрань, періодично проводили зустрічі з виборцями.

Депутати фракції працювали в складі регламентної комісії, земельної, освітянської, бюджетної комісії.

Всі депутати фракції брали активну участь у підготовці ряду проектів рішень. Зокрема, депутат Назаренко Сергій вносив проект рішення щодо земельних питань, на виготовлення дозволів на реєстрацію земельних ділянок. Проекти рішення щодо харчування учнів в дошкільних закладах громади. Ці документи опубліковані на сайті Коровинської сільської ради.

Депутати піднімали фракції політичної партії «Слуга народу» питання створення Алеї пам’яті військовим громади, які загинули під час війни.

До депутата Сергія Івановича Назаренка надійшло 2 звернення від жителів громади. Зокрема, як оформити господарство. Людину, яка зверталася, проконсультували в громаді за направленням депутата.

До депутата Анатолія Миколайовича Ялового зверталися жителі громади щодо чищення снігу в зимовий період. Питання вирішено.

До депутата Олени Григорівни Сеньки зверталися жителі с. Томашівка з проханням провести благоустрій вул. Центральної та місцевого кладовища. Питання вирішено.

Також до депутатів фракції люди зверталися щодо благоустрою віддаленого села М. Будки щодорозчищення дороги від парослі. А саме – обрізка кленків. Депутат Вікторія Михайлівна Темченко піднімала це питання на сесії Коровинської сільської ради. Цю роботу частково виконано силами громади.

У Будинку культури за ініціативи, зокрема й депутатів фракції політичної партії «Слуга народу», були організовані благодійні концерти у підтримку ЗСУ. А також проведений волейбольний турнір між ветеранами Недригайлова і Коровинець, де зібрані кошти військовослужбовці з Коровинець.

Депутати Цвігун Тетяна Віталіївна, Назаренко Сергій Іванович, Іващенко Лариса Володимирівна, Яловий Анатолій Миколайович, Темченко Вікторія Михайлівна, Сенька Олена Григорівна,Терещенко Тетяна Михайлівна проводять прийоми громадян з різних питань за місцем проживання та роботи.


Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь