Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

У КОРОВИНЦЯХ ВІДБУВСЯ ТУРНІР З ХОКЕЮ ПАМ’ЯТІ ЮРІЯ ЯРЕМЕНКА

Дата: 04.01.2022 09:05
Кількість переглядів: 476

2 січня на хокейному майданчику Коровинського закладу загальної середньої освіти відбувся хокейний турнір пам'яті Юрія Яременка. Суперниками ХК «Коровинці» стала ХК «Лохвиця» з Полтавської області. Відкриття змагань розпочалося зі слів привітання заступника голови Коровинської сільської ради Володимира Терещенка та вшанування світлої пам’яті колишнього хокеїста, футболіста та активного жителя Коровинців Юрія Яременка, якого не стало у 2019 році у віці 42 років. Приємним подарунком для ХК «Коровинці» стало вручення хокейних футболок гравцям ХК «Коровинці». Форма була куплена за рахунок місцевого бюджету Коровинської сільської ради.

Перший період гри завершився перемогою ХК «Коровинці»із рахунком 2:1. У другому хокеїсти з Лохвиці відігрались і вийшли уперед – 4:3. У третьому — команди обмінялися закинутими шайбами, і гра завершилася з рахунком 5:4 на користь хокейного клубу «Лохвиця».

По закінченню гри команди були нагороджені медалями, кубком за І місце, грамотами та статуетками в окремих номінаціях.

Лаврик Денис визнаний кращим нападаючим ХК "Коровинці". Кращим гравцем та кращим воротарем турніру визнані представники ХК "Лохвиця".

Хочеться наголосити, що даний турнір пройшов на високому рівні завдяки шаленій підтримці вболівальників, співпраці виконкому Коровинської сільської ради, відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Коровинської сільської ради, комунального закладу «Коровинський центр культури та дозвілля» та Коровинського закладу загальної середньої освіти, які забезпечили організаційні питання, музичний супровід та смачний гарячий чай.


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь