Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

Громадське обговорення Договору про співробітництво громад

Дата: 24.12.2021 11:48
Кількість переглядів: 508

   Роменською міською радою в червні 2021 року було подано заявку на участь у проєкті з налагодження якісного співробітництва між міськими та сільськими/селищними територіальними громадами «Сприяння всебічному розвитку громад через аналітику, діалог та співпрацю» від  Асоціації міст України, що реалізується за підтримки Програми «U-LEAD з Європою». Роменську громаду було відібрано для реалізації проєкту. З вересня 2021 року відбулись засідання робочої групи з питань налагодження якісного співробітництва між громадами. Підготовленопроєкт Договору про співробітництво в сфері поводження з відходами між Роменською громадою та Липоводолинською, Андріяшівською, Хмелівською, Коровинськоюгромадами Роменського району. Відбулись тренінги з експертами проекту,  вишукується відповідна земельна ділянка, вивчається питання будівництва сміттєсортувальної станції. Підготовлено попередню концепцію проєкту «Запровадження сучасної системи управління твердими побутовими відходами через формування сучасної інфраструктури поводження із ТПВ шляхом впровадження спільного проекту Роменської міської, Липоводолинської селищної та Коровинської, Андріяшівської, Хмелівської сільських територіальних громад Сумської області» (орієнтована сума 33,7 млн. грн.).

З метою всебічного врахування інтересів жителів громади з 24 грудня 2021 року починається процес громадського обговорення проєкту Договору про співробітництво територіальних громад у формі реалізації спільного проєкту. З проєктом Договору можна ознайомитись на офіційному сайті Коровинської сільської ради за посиланням:

http://korovynska.gromada.org.ua/в розділі «Суспільство – Громадські обговорення – Публічні консультації з громадськістю»

Зауваження і пропозиції приймаються протягом 30 календарних днів відділом земельних відносин, екології та благоустрою, комунальної власності, державного архітектурно-будівельного контролю, ЖКГ, транспорту, містобудування та архітектури за адресою: с. Коровинці, вул. Київська, 41 та електронною поштою korovrada@ukr.net

Запрошуємо всіх активних громадян до співпраці!

 

За повідомленням виконавчого комітету

 Коровинської сільської ради

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь