Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

СПРОМОЖНА ШКОЛА ДЛЯ КРАЩИХ РЕЗУЛЬТАТІВ

Дата: 30.12.2021 11:44
Кількість переглядів: 631

 Урядова програма «Спроможна школа для кращих результатів» —це фінансова підтримка закладів освіти, що спрямована на ремонт будівель, завершення недобудов, закупівлю обладнання для класів та навчальних кабінетів, оновлення інтер’єру. Школа повинна стати безпечним та комфортним середовищем для кожного учня.

На виконання пунктів 5-6 постанови Кабінету Міністрів України від 28 жовтня 2021 року №441 «Про внесення змін до Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію програми «Спроможна школа для кращих результатів» узагальнено та затверджено проєктні заявки для участі у розподілі субвенції.

Для Коровинського закладу загальної середньої освіти Коровинської сільської ради Роменського району Сумської області закуплено навчальний комп’ютерний комплекс (НКК 1+15) та інтерактивні панелі (3 штуки). Для закупівлі використано 564 тис. грн. Із них: державна субвенція – 507,600 тис. грн., співфінансування – 56,400 тис. грн. Реалізація зазначених проєктів значно покращила матеріально-технічну базу закладу загальної середньої освіти.


Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь