Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

Привітання начальника відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Коровинської сільської ради Людмили КОСТЕНКО з Днем знань!

Дата: 01.09.2021 09:11
Кількість переглядів: 670

 Фото без опису

  Вітаю  всю освітянську родину з початком нового 2021/2022 навчального року. 

Вересневий дзвінок для звичайної людини – привід згадати про шкільне  дитинство. А для вчителя кожен раз він звучить як стартовий сигнал до нового життєвого етапу, нових педагогічних ідей, нового творчого  пошуку.

Шановні вчителі, нехай для Вас старт чергового шкільного року буде вдалим, нехай перший святковий дзвінок подарує Вам бадьорий настрій, натхнення.

Бажаю в новому навчальному році побільше радощів і поменше прикрощів, побільше здоров’я і поменше втоми. Нехай учні ніколи не засмучують Вас, а тільки радують своїми успіхами і досягненнями.

Покладаюся на Вашу мудрість і професіоналізм. Разом ми зможемо реалізувати непрості завдання, що стоять перед сучасною українською освітою. «Безпека понад усе!» - головне гасло для усіх під час пандемії COVID-19. Зберегти життя і здоров’я усіх учасників освітнього процесунаше першочергове завдання!

Від усієї душі бажаю Вам злагоди, добра, натхнення, задоволення від результатів своєї праці! Зичу, щоб кожен Ваш день був сповнений радістю, щастям та теплом людської подяки за добрі справи. Нехай 2021/2022 навчальний рік стане роком нових професійних досягнень та особистих звершень, а життя виставляє лише гарні оцінки!

Дорогі школярі! В усі часи освічена людина користувалася повагою. Навчанняце прихований скарб, це світ знань про людей та їх оточення. Треба навчатися, щоб знати, діяти, жити. Упевнена, що зерна науки зростуть у ваших юних душах урожаєм мудрості та натхнення.

Бажаю, щоб цей навчальний рік подарував безліч можливостей проявити свої здібності і таланти, бажаю твердих знань і високих успіхів, добрих товаришів і нескінченного ентузіазму, активної діяльності і міцного здоров’я.

Любі діти, нехай ваші знання завжди будуть неймовірною силою, що веде до успіху, нехай в цьому році вчитися і досягати своїх цілей буде набагато простіше, ніж в минулому. Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен ваш день, кожен крок. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні!

 

 

З повагою,

начальник відділу освіти,

сімїмолоді та спорту

Коровинської сільської ради                                          Людмила КОСТЕНКО 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь