Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

ПОДАРУНОК ДОНОРУ

Дата: 03.06.2021 11:48
Кількість переглядів: 624

У 2021 році за ініціативи  товариства з обмеженою відповідальністю «Сумський обласний центр служби крові» та комунального закладу Сумської обласної ради – обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю започатковано конкурс «Подарунок донору».

Участь у цьому конкурсі - це вияв великої вдячності та поваги людям, які дарують свою кров хворим, що потребують негайної допомоги. І в багатьох випадках залишаються живими завдяки донорам. Кров однієї людини може врятувати життя  4-5 пацієнтам.

Розуміючи благородство донорів, у травні цього року учні наших шкіл долучилися до участі в конкурсі.  Діти разом з батьками та їх керівниками  малювали постери, виготовляли сувеніри, розфарбовували футболки з логотипом донора, випікали  сувенірні імбирні пряники. Кращі   сувенірні роботи були відібрані та направлені на обласний конкурс, а саме: сувенірні імбирні пряники (Бойко В.,10 кл.),  "Дякуємо донору за яскраве майбутнє" (Глущенко І.,4 кл.),  "Дякуємо за життя!" (Булат П. та Нужна В.,1 кл.), сувенірна  подушка (Мартиненко К.,5 кл.), футболка з логотипом донора (Войцик А.,8 кл.).

Дорогі діти, шановні батьки, дякуємо вам за участь у конкурсі! Ми  пишаємося і гордимося вами, адже  разом зі своїм подарунком донору, ви  поділилися з ним теплом своєї душі!


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь