Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

ПОДАРУНОК ДОНОРУ

Дата: 03.06.2021 11:48
Кількість переглядів: 630

У 2021 році за ініціативи  товариства з обмеженою відповідальністю «Сумський обласний центр служби крові» та комунального закладу Сумської обласної ради – обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю започатковано конкурс «Подарунок донору».

Участь у цьому конкурсі - це вияв великої вдячності та поваги людям, які дарують свою кров хворим, що потребують негайної допомоги. І в багатьох випадках залишаються живими завдяки донорам. Кров однієї людини може врятувати життя  4-5 пацієнтам.

Розуміючи благородство донорів, у травні цього року учні наших шкіл долучилися до участі в конкурсі.  Діти разом з батьками та їх керівниками  малювали постери, виготовляли сувеніри, розфарбовували футболки з логотипом донора, випікали  сувенірні імбирні пряники. Кращі   сувенірні роботи були відібрані та направлені на обласний конкурс, а саме: сувенірні імбирні пряники (Бойко В.,10 кл.),  "Дякуємо донору за яскраве майбутнє" (Глущенко І.,4 кл.),  "Дякуємо за життя!" (Булат П. та Нужна В.,1 кл.), сувенірна  подушка (Мартиненко К.,5 кл.), футболка з логотипом донора (Войцик А.,8 кл.).

Дорогі діти, шановні батьки, дякуємо вам за участь у конкурсі! Ми  пишаємося і гордимося вами, адже  разом зі своїм подарунком донору, ви  поділилися з ним теплом своєї душі!


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь