Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

Про проведення Сумського обласного фестивалю дитячої творчості «Розмай»

Дата: 08.04.2021 13:53
Кількість переглядів: 912

  З метою розвитку творчого потенціалу дітей з інвалідністю, підтримки юних аматорів у творчості та виявлення їх індивідуальності в усіх жанрах мистецтва, на базі стаціонарного відділення змішаного типу цілодобового перебування дітей з інвалідністю Центру заплановано проведення обласного фестивалю дитячої творчості «Розмай» (далі – Фестиваль).

Фестиваль проводиться за дистанційною формою у форматі аудіо-візуальних творів (відео творів) сценічного мистецтва та виставкового мистецтва. Відеотвори можуть бути виконані та представлені індивідуально або в колективному виконанні. Аудіовізуальний твір (відеотвір) – це твір, який фіксується (на відеокамері, телефонi, смартфонi або електронному носії,
 компактного диску) у вигляді серії послідовних кадрів (зображень), що
 відображають рухомі зображення (як із звуковим супроводом, так і без нього),
 сприйняття якого можливе виключно за допомогою екрану, монітору.

Подача заявок про участь у Фестивалі триває до 25.04.2021. Відеоматеріали надсилаються до 10.05.2021.

Дата проведення Фестивалю 20-27 травня 2021.

До участі в дистанційній формі Фестивалю запрошуються особи з інвалідністю віком від 5 до 25 років, які проживають в Сумській області, на території України, які мають до 25.04.2021 року подати анкету-заявку про участь у Фестивалі на електронну пошту Центру: socr@dszn.sm.gov.ua.

Заявки, надані пізніше зазначеної дати, розглядатися не будуть.

Відео матеріали надсилаються самостійно учасниками, колективами в асинхронному режимі (без обмежень у часі, через хмарні сервіси, файлообмінник https://drive.google.com/drive/u/0/my-drive) до 10.05.2021.

Через карантинні обмеження приймаються також готові якісні аудіовізуальні твори (відеотвори) індивідуальних учасників, колективів сценічного мистецтва (відеоматеріали вокальних, хореографічних, театральних номерів) та виставкового мистецтва, записані у 2019-2020 роках, що не брали участь у Фестивалі минулих років.

Контактна особа: методист Центру Бездідько Наталія Володимирівна, телефон мобільний: (066) 308 8753, e-mail: socr@dszn.sm.gov.ua.

Підведення підсумків та оголошення результатів роботи Фестивалю за дистанційною формою та оцінка професійного журі проводиться колегіально
 27 травня 2021 року під час засідання журі на базі Сумського обласного центру комплексної реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю за адресою: м. Суми, проспект Лушпи Михайла, 16.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь