Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

Школа ІКТ-компетентності педагога

Дата: 17.03.2021 10:57
Кількість переглядів: 485

Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту, дирекції закладів освіти Коровинської сільської ради у 2020-2021 навчальному році визначили одним із пріоритетних напрямків   своєї діяльності активне залучення  педагогів  до практичного використання новітніх  досягнень  науки і техніки у  професійній діяльності. Це означає систематичне підвищення кваліфікації вчителів з питань викладання предметів з використанням інформаційних технологій, застосування сучасної комп'ютерної техніки на уроках та широке використання  програмно-педагогічних засобів і комплектів.

З цією метою на базі Коровинської ЗОШ І-ІІІ ст.  організовано  семінари,  тренінги та консультативна допомога з питань удосконалення умінь і навичок із застосування засобів інформаційних комунікаційних технологій.

16 березня відбулося чергове заняття Школи ІКТ-компетентності педагога. Навчання провела Світлана Валентинівна Шило, керівник методичного об’єднання вчителів природничо-математичного циклу.

Очікуваними результатами по завершенню заняття стали готовність педагогічних працівників до використання в освітньому процесі сучасного програмного забезпечення та організації дистанційного навчання на період карантину і канікул.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь