Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

Під знаком Купідона

Дата: 16.02.2021 13:27
Кількість переглядів: 191

Кохання-це святе почуття,яке заслуговує на свій день,на своє свято. І ось таке свято є,є такий день. Він відзначається особливо,майже по всьому світу 14 лютого.

 У Томашівському НВК в цей холодний лютневий день на душі тепло як ніколи,а повітря заполонили відчуття щастя і романтики. Учні брали активну участь у проведенні свята. ..

 Ранок наш почався із приємних привітань і чарівних валентинок. Настрій був наскільки піднесений, що навіть проник за стіни школи,і так з’явилися чудові серця на білосніжному снігові,які зробили дівчатка нашої школи. Найкраще серце отримало перемогу,а його господарка подарунок. Потім учні 5-11 класів відправилися у далеке VΙΙ століття,і дізналися як же виникло це романтичне свято. Учням наскільки сподобалося подорожувати у часі,що ми вирішили відправитися до різних країн світу і дізнатися як вони святкують «День закоханих». Після подорожі у  часі відбулися веселі конкурси,танці та ігри,ми веселилися та сміялися. У кожному конкурсі були переможці,які отримували подарунки. Подарунків вистачило всім,вони були різноманітні і корисні,за що ми дуже вдячні відділу освіти,сім’ї,молоді та спорту Коровинської сільської ради!

 Зі святом!

З Днем Святого Валентина!

І нехай у вашому житті завжди поряд буде кохання і любов,до матері і батька,до рідної землі,кохання одне до одного!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь