Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

Тиждень толерантності в Коровинській ЗОШ

Дата: 23.11.2020 09:24
Кількість переглядів: 990

У рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності та з метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей в Коровинській ЗОШ І-ІІІ ступенів з 16 по 20 листопада проходив Тиждень толерантності. Впродовж тижня робота практичного психолога була спрямована на формування в учнів поваги до інших людей, їхніх думок, підвищення настрою учасників навчально-виховного процесу, створення ситуації успіху для невпевнених учнів та розкриття творчого потенціалу обдарованих дітей.

План проведення заходів був насичений та різноманітний. Школа тематично оформлена: розклеєно вислови мудреців та видатних людей про терпіння і терпимість до інших людей,проведено анкетування,  тематичні акції, класні години та бесіди на тему  толерантності.

Учнями  1-11 класів було виготовлено мінігазету «Ми всі різні, але рівні». Діти могли висловлювати власні думки, почуття, про риси,  які притаманні толерантній людині.Головним питанням було: « Для чого бути толерантним?». З учнями початкової ланки  проведено гру-руханку «А ти  готовий..?». У фоє першого поверху проведена акція «Даруємо тепло своїх долонь». Активну участь брали учні  у роботі «Зарядного пристрою», який дарував позитив на весь день. У шкільній бібліотеці проведена виставка літератури присвячена толерантності. Для учнів 1 класу Холод Н.В. розповіла казки про добро. Л.М.Ткаченко педагог-організатор провела кінопоказ « Толерантність починається з мене» та конкурсну програму для учнів 6 класу «Ліміт людяності».

Для учнів 5класу була проведена виховна година «Планета толерантності», 6-7 класу- анкетування «Що таке толерантність». Усереду  відбулася презентація пазла толерантності, який виготовляли учні 1-11 класів, з метою спонукати всіх учасників навчально- виховного процесу до толерантного ставлення один до одного, толерантного спілкування, доброзичливості, поваги  та терпимості у ставленні до інших. З учнями інклюзивного класу було проведено практичне заняття - подорож країною Толерантності «Сонце всім однаково сяє».

Для учнів 1-5 класів практичним психологом проведена акція «Найкращий бантик», «Найкращий галстук» де перемогу отримали такі учні: Нужна Вероніка, Христій Нікіта (1 клас), Білоус Анна, Майдан Максим, Майдан Єгор (2 клас), Ноговіцина Кароліна, Чуєва Марійка, Шикула Максим, Бречка Віталій (3 клас), Глущенко Ірина (4 клас), Олійник Дарина (5 клас). 

Тож будьте толерантними, з повагою ставтеся один до одного та до оточуючого світу!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь