Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

У Коровинцях відкрили амбулаторію європейського зразка

Дата: 09.10.2020 14:42
Кількість переглядів: 497

    Сьогодні, 9 жовтня,  у  Коровинцях відбулося відкриття новозбудованої амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Відтепер понад 3 тисячі жителів сіл Коровинської ОТГ  отримуватимуть доступні та якісні медичні послуги.

   На урочисте відкриття медичного закладу завітали голова Сумської облдержадміністрації Роман ГРИЩЕНКО, народний депутат України Максим ГУЗЕНКО,  начальник управління охорони здоров'я Сумської облдержадміністрації Сергій БУТЕНКО , голова Недригайлівської райдержадміністрації Володимир ДІХТЯР.

    Голова Сумської області Роман ГРИЩЕНКО привітав  присутніх з цією визначною подією та  вручив сільському голові Сергію ШИЛУ технічний паспорт амбулаторії . Також під час зустрічі розглядалися проблемні питання розвитку сімейної медицини та шляхи їх вирішення.

    Будівництво амбулаторії здійснювалося за рахунок коштів державного та місцевого бюджетів. На умовах співфінансування з місцевого бюджету виділено понад 1 млн.грн.

   У сучасній будівлі облаштовані кабінети для сімейних лікарів, кімната для персоналу, стерилізаційна, оглядова, кабінет для здійснення профілактичних щеплень, маніпуляцій, надання стоматологічної допомоги та кабінети для проведення денного стаціонару та фізіотерапевтичних процедур. В новому приміщенні створені всі умови для надання якісної первинної допомоги, тут враховані сучасні вимоги до приміщень та медичного обладнання.

Жителі Коровинської сільської ради щиро вдячні за поліпшені умови надання медичної допомоги на території громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь