Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

Вітаємо чемпіонів!

Дата: 05.10.2020 14:19
Кількість переглядів: 364

У неділю 4 жовтня завершився відкритий чемпіонат Недригайлівського району з футболу, в якому взяли участь 5 команд: ФК «Космос» (Терни), ФК «Коровинці», ФК «Вільшана», ФК «Кулішівка-Хоружівка» та ФК «Недригайлів».                                                                                                     

Лідери перегонів визначилися вже у першому колі, ними стали ФК «Космос» (Терни), ФК «Коровинці» та ФК «Кулішівка-Хоружівка», які і привертали до себе увагу вболівальників. Тоді, вдома, наші хлопці обіграли їх із рахунком 4:1 та 4:0 відповідно, що забезпечувало вихід до фіналу. Проте на виїзді ФК «Кулішівка-Хоружівка» мало не звела на нівець всі наші старання, зігравши в нічию 3:3, тим самим вивівши команду ФК «Космос» (Терни) в лідери, яка випередила ФК «Коровинці» лише на 1 очко. Але все ж таки фінал відбувся за участю коровинчан, які в напруженій боротьбі довели свою перевагу над суперником,перемігши  його з рахунком 4:1.                                 

Виконком Коровинської сільської ради висловлює щиру подяку кожному футболісту          ФК «Коровинці»          за самовідданість у грі, вболівальникам  за підтримку та Віктору Михайловичу Тимошенку за постійну допомогу у проведенні спортивних змагань.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь