Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

Вітаємо чемпіонів!

Дата: 05.10.2020 14:19
Кількість переглядів: 374

У неділю 4 жовтня завершився відкритий чемпіонат Недригайлівського району з футболу, в якому взяли участь 5 команд: ФК «Космос» (Терни), ФК «Коровинці», ФК «Вільшана», ФК «Кулішівка-Хоружівка» та ФК «Недригайлів».                                                                                                     

Лідери перегонів визначилися вже у першому колі, ними стали ФК «Космос» (Терни), ФК «Коровинці» та ФК «Кулішівка-Хоружівка», які і привертали до себе увагу вболівальників. Тоді, вдома, наші хлопці обіграли їх із рахунком 4:1 та 4:0 відповідно, що забезпечувало вихід до фіналу. Проте на виїзді ФК «Кулішівка-Хоружівка» мало не звела на нівець всі наші старання, зігравши в нічию 3:3, тим самим вивівши команду ФК «Космос» (Терни) в лідери, яка випередила ФК «Коровинці» лише на 1 очко. Але все ж таки фінал відбувся за участю коровинчан, які в напруженій боротьбі довели свою перевагу над суперником,перемігши  його з рахунком 4:1.                                 

Виконком Коровинської сільської ради висловлює щиру подяку кожному футболісту          ФК «Коровинці»          за самовідданість у грі, вболівальникам  за підтримку та Віктору Михайловичу Тимошенку за постійну допомогу у проведенні спортивних змагань.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь