Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

День працівників освіти

Дата: 05.10.2020 09:40
Кількість переглядів: 428

   2 жовтня педагогічні працівники закладів освіти Коровинської сільської ради отримували привітання від учнів, батьків, Коровинського сільського голови Шила С. М., відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту.

         День учителя – один із найтепліших і зворушливих свят. Це свято для всіх, хто цінує працю вчителя і наставника підростаючого покоління. Цей день – чудова нагода висловити глибоку вдячність нашим учителям, вихователям, всім працівникам освіти, хто щоденно невтомно трудиться на освітянській ниві.

         Сучасне суспільство вимагає нових підходів до навчання і виховання учнів. Всі проекти, всі задуми можуть залишитися нездійсненими, якщо ми не зможемо виховати наших дітей освіченими, трудолюбивими, цілеспрямованими.

         Коровинській громаді є ким гордитися – у нас багато по-справжньому закоханих у свою справу педагогів, чий талант та професіоналізм є визнаним. У педагогічних колективах багаторічний досвід успішно поєднуються з новаціями та креативністю молодих колег. Дуже багато зроблено, особливо в останні роки, для розвитку та осучасненню навчально-матеріальної бази закладів освіти, створенню комфортних умов для навчання. Але завжди залишається найголовнішим – приклад і майстерність учителя, любов до дітей, своєї професії.

         У цей день відбулися урочисті зустрічі у колективах закладів освіти з Терещенком В. В., заступником голови сільської ради, Костенко Л. В., начальником відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту, Кучеренко О. І., головним спеціалістом відділу. Звучали вітання з нагоди свята та слова подяки за плідну працю.

            За значний особистий внесок у розвиток освітньої галузі, віддане служіння справі навчання та виховання підростаючого покоління, високу професійну майстерність та з нагоди Дня працівників освіти у переддень свята грамотою голови Коровинської сільської ради були нагороджені Кутняк Валентина Григорівна, вчитель початкових класів Коровинської ЗОШ І-ІІІ ст., Білоус Людмила Володимирівна, вчитель української мови та літератури Коровинської ЗОШ І-ІІІ ст., Бут Віта Петрівна, головний бухгалтер централізованої бухгалтерії відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту Коровинської сільської ради, Пономарчик Микола Васильович, завідуючий господарством Томашівського НВК:ЗОШ І-ІІІ ст., ДНЗ, Бойко Наталія Володимирівна, помічник вихователя Коровинського ДНЗ ясла-садок «Сонечко».

Грамотою Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації за вагомий внесок у роботу з обдарованими учнями, розвиток їх творчих здібностей, високу професійну майстерність у підготовці школярів до Всеукраїнських учнівських олімпіад із базових дисциплін нагороджений Сокрута Владислав Сергійович, учитель Коровинської ЗОШ І-ІІІ ст., Науменко Валентина Іванівна, вихователь Коровинського ДНЗ - переможець  ІІ (обласного) етапу фестивалю-огляду фахової майстерності педагогів закладів дошкільної освіти «Світ дошкілля» у 2020 році, Капля Ніна Дмитрівна, вихователь Коровинського ДНЗ за професіоналізм, сумлінну працю, творчість, ініціативу, значні особисті досягнення в галузі дошкільної освіти.

Грамотою відділу освіти, сім'ї. молоді та спорту Коровинської сільської ради за сумлінну та бездоганну працю, плідну педагогічну діяльність, значний особистий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління  відзначені Войтовець Лілія Михайлівна, вчитель англійської мови, української мови та літератури Коровинської ЗОШ І-ІІІ ст., Кривенко Світлана Миколаївна, вчитель початкових класів Коровинської ЗОШ І-ІІІ ст., Шаповал Лідія Іванівна, вчитель зарубіжної літератури Коровинської ЗОШ І-ІІІ ст., Чечоткіна Мирослава Миколаївна, музичний керівник Коровинського ДНЗ ясла-садок «Сонечко», Чайка Тетяна Михайлівна, технічний працівник Томашівського НВК:ЗОШ І-ІІІ ст., ДНЗ.

Щирі слова подяки за багаторічну плідну працю звучали на адресу Толкачової Галини Василівни, вчителя – пенсіонера Томашівського НВК.          Зичили  успіхів у праці, творчого натхнення, благополуччя, хороших учнів, вірних друзів і доброзичливих наставників Слободюк Тетяні Олександрівні, молодому вчителю Томашівського НВК.

Шановні працівники освіти, спасибі за вірність обраній професії та щиру любов до дітей! Нехай ваша праця приносить побільше радості та задоволення, здоров’я вам, щастя, благополуччя у родинах, творчого зростання!

Відео Коровинці                                                                    Вірш

Привітання від дошкільнят                               Пісня                      Привітання Томашівка

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь