Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

З Днем усиновлення!

Дата: 30.09.2020 08:16
Кількість переглядів: 264

Фото без опису

30 вересня, у день святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, ми щороку відзначаємо День усиновлення. Це свято життєвої мудрості і щирості, це свято розуміння, це свято великої душі та великого терпіння.

Усиновлення – це особливе батьківство, яке включає в себе велике щастя, і разом з тим велику жертовність, це благородний і непростий шлях до щасливої родини. Все більше і більше українських сімей в ідкривають свої серця і двері домівок для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування. Ці діти  потребують особливої допомоги, розуміння і підтримки. Тому цей день став святом здійснення найзаповітніших дитячих мрій та народженням щасливих українських родин.  Мама і тато — два міцних крила в долі дитини, які обіймуть, захистять від негод, виведуть у повноцінне самостійне життя. Мамою і татом можна стати, народивши малюка. Мамою і татом можна стати для дитини, усиновивши її, прийнявши її у сім’ю на виховання.                                              

Дякуємо всім усиновителям, опікунам, піклувальникам, прийомним батькам, батькам-вихователям! Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги з нагоди свята. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло, почули такі довгоочікувані слова «тато» і «мама». Нехай посаджені Вами зерна добра й любові проростуть в дитячих душах пишним цвітом! Щастя Вам, добра, миру та благополуччя!  

Хай щедрість і милосердя ваших душ заради наших дітейпримножується з кожним днем, а Віра, Надія і Любов ніколи не покидає ваші серця! Бажаємо всім міцного здоров’я, щастя та злагоди.  

                                         Відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту  Коровинської сільської ради                                                         

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь