Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

Привітання сільського голови Сергія ШИЛА із Всеукраїнським Днем дошкілля!

Дата: 25.09.2020 09:46
Кількість переглядів: 515

Фото без опису

Шановні працівники дошкільної освіти! 

      Сердечно вітаю вас з професійним святом! Висловлюю вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до найменших мешканців нашої громади.

      Саме на вас покладене важливе завдання – виховання наймолодших представників українського суспільства. Бо дошкільний вік особливо важливий і відповідальний період у житті дитини, в цьому віці формується особистість, закладаються основи здоров’я. Щасливе дитинство і подальша доля кожної дитини залежить від мудрості вихователя, його терпіння, уваги до внутрішнього світу дитини. За вашої допомоги діти пізнають секрети навколишнього світу, вчаться любити і берегти свою Батьківщину.

      Тож нехай посмішки ваших вихованців дарують вам невичерпну енергію, красу і чарівність, життя буде наповнене щастям, добром та достатком. Нехай в оселі вашій панують світло і злагода, а в серці добро і мудрість.

      Бажаю Вам нових професійних досягнень і глибокої поваги. Нехай прекрасні почуття зігрівають ваші серця, а доля буде щедро наповнена теплом і любов'ю. Міцного вам здоров’я, родинного благополуччя, любові, здійснення мрій та успіхів у вашій роботі!

З повагою, сільський голова Сергій ШИЛО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь