Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

ВІДБУВСЯ ТРАДИЦІЙНИЙ ФУТБОЛЬНИЙ МАТЧ ПАМ'ЯТІ

Дата: 13.07.2020 09:46
Кількість переглядів: 328

  12 липня 2020 року на шкільному стадіоні Коровинської ЗОШ І-ІІІ ст, у рамках проведення навчально-тренувальних зборів відбувся традиційний матч пам'яті колишніх гравців ФК «Коровинці» Олександра ДАВИДЕНКО та Юрія ЯРЕМЕНКА між командами ветеранів ФК «Коровинці» та ветеранською командою Недригайлова.

   Зі словами пам’яті та подяки до дружин та рідних колишніх футболістів звернувся заступник Коровинського сільського голови Володимир ТЕРЕЩЕНКО, який висловив співчуття з приводу тяжкої втрати і зазначив, що важко знайти такі слова, які б змогли зменшити душевну біль, від втрати рідної людини…

Заступником Коровинського сільського голови Володимиром ТЕРЕЩЕНКОМ та в.о.старостою с. Томашівки Андрієм КОЛОМІЙЦЕМ були вручені квіти дружинам та пам’ятні подарунки, а почесних футболістів вшанували хвилиною мовчання.

Гра між ФК «Ветеран» (Коровинці) та ФК «Ветеран» (Недригайлів) пройшла при ціквих футбольних моментах та неочікувних гольових ударах.

Загалом же підсумок матчу нічийний – 2:2.

Коровинська сільська рада вдячна гравцям ветеранських футбольних команд та Коровинським вболівальникам за підтримку та активну участь у проведенні даного матчу.

Також хочемо висловити вдячність  голові Недригайлівської РДА Володимиру ДІХТЯРЮ, підприємцю  Віктору КОТЕНКУ та  капітану ветеранської команди Вадиму ГОРДІЄНКУ за підтримку у проведенні зустрічі.


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь