Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

Вітаємо з Днем Конституції України та Днем молоді!

Дата: 24.06.2020 13:14
Кількість переглядів: 269

Фото без опису 

У 1996 році Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави та спираючись на багатовікову історію українського державотворення, на світовий досвід, ухвалила основний Закон УкраїниКонституцію, яка стала реальною та дієвою основою розбудови незалежної демократичної держави як повноправної учасниці світового співтовариства.

 Усі ми щиро прагнемо змінити наше життя і долю на краще, хочемо, щоб Україна зайняла гідне місце у європейській демократичній спільноті та стала зразком верховенства права у світі.

28 червня наша молодь також відзначає своє свято – День молоді. Сьогодні вкрай потрібні її молодеча завзятість, патріотизм, нові ідеї та ініціативи. 

Переконані, що творчий ентузіазм молодих людей, бажання у всьому бути першими, щоденно працювати на розвиток рідного села, громади сформує солідарне суспільство, збудує заможну Україну та успішне європейське майбутнє.

Зичимо успіхів у всіх добрих починаннях, міцного здоров’я, бадьорості духу, впевненості у безхмарному майбутньому нашої держави та рідного дому!

З повагою, відділ освіти, сім’ї,

молоді та спорту Коровинської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь