Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

Методична скарбничка працівників психологічної служби

Дата: 18.02.2020 15:50
Кількість переглядів: 364

18.02.2020 року на базі Коровинської ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося засідання методичної скарбнички працівників психологічної служби закладів освіти Коровинської сільської ради на тему «Проблеми та шляхи вирішення підліткової злочинності», на яке були запрошені і класні керівники старших класів.

На засіданні розглядалося питання про посилення профілактичної роботи щодо протидії торгівлі людьми. З даного питання Костенко А.М., практичний психолог Томашівського НВК, підготувала презентацію та пам’ятку «Ні – торгівлі людьми». Про профілактику деструктивних впливів мас-медіа та психологічного маніпулювання ознайомила усіх присутніх Шаповал Л.І., соціальний педагог Коровинської ЗОШ І-ІІІ ст.. Костенко Л.В., головний спеціаліст відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту Коровинської сільської ради підвела підсумки  проведення у навчальних закладах  акції «16 днів проти насилля» та обговорила із присутніми питання щодо проблеми булінгу в шкільному середовищі. Практичний психолог Коровинської ЗОШ І-ІІІ ст. Глущенко Т.В. провела психологічний тренінг «Роль учителя у профілактиці шкільного булінгу» та виготовила для учасників засідання пам’ятки «Стоп булінг».

На засіданні також опрацьовано методичні рекомендації навчально-методичного центру психологічної служби комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти « Порядок виявлення, розгляду та реагування на випадки боулінгу в закладі освіти».


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь