Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

РАЗОМ ДО НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ

Дата: 18.12.2019 15:38
Кількість переглядів: 299

18 грудня в рамках проведення спільних заходів школи і закладу дошкільної освіти з реалізації наступності в пріоритетних напрямах впровадження оновленого базового компонента дошкільної освіти, програми “Впевнений старт”, Державного стандарту початкової загальної освіти у Коровинській ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся методичний міст  «Разом до Нової української школи».

Захід мав на меті ознайомити учасників з теоретичними основами та практичним  напрацюваннями  вчителів початкових класів Коровинської  ЗОШ І-ІІІ ступенів щодо реалізації компетентнісного підходу в навчанні школярів шляхом інтеграції в умовах Нової української школи; показати  пріоритетність  інтегрованого навчання у сучасній школі; стимулювати інтелектуальний та творчий потенціал педагогів для підвищення їх професійних компетентностей.

Методичний міст акцентував увагу присутніх на складових формули Нової української школи: нова школа – новий педагог – нові цінності.

Безпосередньо опанувати стратегії навчання НУШ та поділитися власними думками й практиками  допомогли учасникам учителі початкових класів Світлана Іванівна Химченко та Світлана Миколаївна Кривенко.

         Прикладом партнерських стосунків учнів-педагогів-батьків став виховний захід у 3 класі «Земля – наш дім».

Підбиваючи підсумки роботи, учасники заходу висловили думку, що даний формат методичної роботи  сприяє розвитку ініціативи і творчості педагогів, узагальненню і поширенню їх досвіду, підвищенню рівня позитивного психологічного стану учителів, мікроклімату в колективі.

 Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь