Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

РАЗОМ ДО НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ

Дата: 18.12.2019 15:38
Кількість переглядів: 305

18 грудня в рамках проведення спільних заходів школи і закладу дошкільної освіти з реалізації наступності в пріоритетних напрямах впровадження оновленого базового компонента дошкільної освіти, програми “Впевнений старт”, Державного стандарту початкової загальної освіти у Коровинській ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся методичний міст  «Разом до Нової української школи».

Захід мав на меті ознайомити учасників з теоретичними основами та практичним  напрацюваннями  вчителів початкових класів Коровинської  ЗОШ І-ІІІ ступенів щодо реалізації компетентнісного підходу в навчанні школярів шляхом інтеграції в умовах Нової української школи; показати  пріоритетність  інтегрованого навчання у сучасній школі; стимулювати інтелектуальний та творчий потенціал педагогів для підвищення їх професійних компетентностей.

Методичний міст акцентував увагу присутніх на складових формули Нової української школи: нова школа – новий педагог – нові цінності.

Безпосередньо опанувати стратегії навчання НУШ та поділитися власними думками й практиками  допомогли учасникам учителі початкових класів Світлана Іванівна Химченко та Світлана Миколаївна Кривенко.

         Прикладом партнерських стосунків учнів-педагогів-батьків став виховний захід у 3 класі «Земля – наш дім».

Підбиваючи підсумки роботи, учасники заходу висловили думку, що даний формат методичної роботи  сприяє розвитку ініціативи і творчості педагогів, узагальненню і поширенню їх досвіду, підвищенню рівня позитивного психологічного стану учителів, мікроклімату в колективі.

 Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь