Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

Всеукраїнський тиждень права

Дата: 16.12.2019 14:36
Кількість переглядів: 326

На виконання розпорядження голови Сумської обласної державної адміністрації від 24.09.2019  № 508 – ОД «Про затвердження заходів щодо проведення у Сумській області Всеукраїнського тижня права у 2019 році» у закладах освіти з 9 по 13 грудня проведено Всеукраїнський тиждень права.

         З нагоди проголошення Загальної декларації прав людини у Коровинській ЗОШ І-ІІІ ст. 10 грудня 2019 року пройшов  Всеукраїнський урок «Права людини». З  9 по 13 грудня 2019 року проведено:  виховні години «Вчимося протидіяти насиллю», «Вчимося бути добрими людьми», «Людяність важлива чеснота» (1-4 класи), тренінг «Насилля в сім’ї. Скажемо НІ!», перегляд відеороликів «Скажемо насильству НІ», годину спілкування «Насильство в дитячому колективі – актуальна проблема?!» (5-7 класи), бесіди «Попередження  булінгу серед підлітків», «Що робити, коли тебе ображають дорослі», виховні години «Булінг у дитячому середовищі» (8-9 класи), тренінги: «Стоп насильство!», «Стоп жорстокому поводженню з дітьми та запобігання торгівлі людьми», бесіди «Насильство в сім’ї та як його уникнути», «Скажи Ні булінгу», «Дискримінація, що варто знати» (10-11 класи).

         У Томашівському НВК проведено виховні години «Я маю право», «Конфлікти в учнівському середовищі: причини виникнення, шляхи запобігання та розв’язання», «Запобігання та профілактика насильства», години спілкування «Мої права у моїй школі», «Що таке насильство? Як себе захистити», «Агресивна поведінка, її причини і наслідки». Учні взяли активну участь у конкурсі  малюнків «Право очима дитини».

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь