Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

Всеукраїнський тиждень права

Дата: 16.12.2019 14:36
Кількість переглядів: 336

На виконання розпорядження голови Сумської обласної державної адміністрації від 24.09.2019  № 508 – ОД «Про затвердження заходів щодо проведення у Сумській області Всеукраїнського тижня права у 2019 році» у закладах освіти з 9 по 13 грудня проведено Всеукраїнський тиждень права.

         З нагоди проголошення Загальної декларації прав людини у Коровинській ЗОШ І-ІІІ ст. 10 грудня 2019 року пройшов  Всеукраїнський урок «Права людини». З  9 по 13 грудня 2019 року проведено:  виховні години «Вчимося протидіяти насиллю», «Вчимося бути добрими людьми», «Людяність важлива чеснота» (1-4 класи), тренінг «Насилля в сім’ї. Скажемо НІ!», перегляд відеороликів «Скажемо насильству НІ», годину спілкування «Насильство в дитячому колективі – актуальна проблема?!» (5-7 класи), бесіди «Попередження  булінгу серед підлітків», «Що робити, коли тебе ображають дорослі», виховні години «Булінг у дитячому середовищі» (8-9 класи), тренінги: «Стоп насильство!», «Стоп жорстокому поводженню з дітьми та запобігання торгівлі людьми», бесіди «Насильство в сім’ї та як його уникнути», «Скажи Ні булінгу», «Дискримінація, що варто знати» (10-11 класи).

         У Томашівському НВК проведено виховні години «Я маю право», «Конфлікти в учнівському середовищі: причини виникнення, шляхи запобігання та розв’язання», «Запобігання та профілактика насильства», години спілкування «Мої права у моїй школі», «Що таке насильство? Як себе захистити», «Агресивна поведінка, її причини і наслідки». Учні взяли активну участь у конкурсі  малюнків «Право очима дитини».

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь