Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

УЧИТЕЛЬ РОКУ - 2020

Дата: 25.11.2019 10:46
Кількість переглядів: 440

З дев'ятнадцятого по двадцять друге  листопада проходив І (зональний) тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020» на базі Липоводолинської СЗОШ І-ІІІ ст.

З вітальним словом до учасників  на урочистому відкритті звернулася начальник відділу освіти, молоді та спорту Липоводолинської РДА Любов Дмитрушко, яка наголосила на тому, що цьорічний конкурс є 25-м, ювілейним і покликаний віднайти активних, творчих та успішних педагогів, майстрів своєї справи, яких об’єднує постійний пошук нових форм, методів навчання і виховання, відповідальність, любов до своєї професії. Цьогорічним конкурсантам побажала  успіхів та позитивних вражень від конкурсних випробувань.

   У відбірковому етапі першого (зонального) туру взяли участь 28 учасників з чотирьох номінацій. У номінації «Початкова освіта» - 12 педагогічних працівників, «Зарубіжна література» - 6, «Історія» - 6, «Хімія» - 4.

   За результатами відбіркового етапу, що проходив у формі комп’ютерного тестування, було  визначено учасників  фінального етапу.

   Конкурсні випробування фінального етапу відбулися 21-22 листопада 2019 року, за результатами яких  визначені переможці та лауреати першого (зонального) туру конкурсу.

   22 листопада 2019 року стали відомі імена лауреатів та переможців І (зонального) туру «Учитель року - 2020» у номінаціях «Початкова освіта», «Хімія», «Історія» та «Зарубіжна література». 

   Святкові урочистості на честь вшанування номінантів відбулися на базі Комунального закладу Липоводолинська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів, що стали святом народження нових педагогічних технологій, інноваційних ідей, джерелом творчості та новаторства.

      Кращих педагогів Липоводолинського та Роменського районів, Коровинської об’єднаної територіальної громади, що ввійшли до дванадцятки фіналістів, освітян та гостей вітала начальник відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації Любов Дмитрушко, відзначивши, що попри визначені місця та кількість набраних балів усі вчителі, які змагалися за омріяне перше місце та гідно дійшли до фіналу, уже переможці. Найголовніше, аби в кожного з них не згас, а ще яскравіше запалав вогонь таланту, неповторної творчої індивідуальності та майстерності.

      Тож, за підсумками дводенних фінальних конкурсних випробувань ІІ місце у номінації «Історія» зайняв учитель Коровинської ЗОШ І-ІІІ ст.  Владислав Сергійович Сокрута. Варто зазначити, що конкурсне випробування «Урок», який Владислав Сергійович провів у 5 класі, отримав найвищу оцінку.

    Більшість конкурсантів відзначили, що участь у змагальному дійстві потребувала від них великого емоційного та фізичного напруження, але  дала чудову можливість поділитися з колегами своїми ідеями та напрацюваннями, відкрити нові можливості та перспективи.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь