Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

Тиждень безпеки дорожнього руху

Дата: 21.11.2019 10:19
Кількість переглядів: 573

З метою запобігання дитячому дорожньо–транспортному  травматизму, формуванню в  дітей навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах в Томашівському НВК: ЗОШ І – ІІІ ст., ДНЗ з 11 по 15 листопада 2019 року  проходив Тиждень безпеки дорожнього руху. Протягом тижня проводилися заходи, які мали на меті привернути увагу дітей до проблеми травматизму  на дорозі та поліпшення дорожньої безпеки.

 Класні керівники  провели бесіди на тему:   «Правила дорожнього руху знай та поважай» ( 6-9 кл). Учні   9–11 класів переглянули документальний фільм «Ціна неуваги. Присвячується пішоходам». Учителем основ здоров’я були проведені бесіди «Безпека пішоходів», «Безпека пасажирів».

Для учнів початкових класів відбувся конкурс ребусів та загадок про дорожній рух.  Майже всі учні школи взяли участь у конкурсі малюнків  «Дитинству – безпечні дороги», в якому творчо, яскраво відтворили Правила дорожнього руху.

Цікавою та змістовною для дітей була зустріч з медичною сестрою Томашівської амбулаторії  Терещенко Т. М., яка розповіла про порядок та правила надання першої невідкладної допомоги під час дорожньо– транспортної пригоди.

Проведення Тижня показало, що  учні  в достатній мірі знають Правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на вулиці, дорозі, вміють знайти вихід з ситуації, пов’язаної з дорожнім рухом.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь