Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

Олімпіадний марафон розпочато

Дата: 12.11.2019 08:45
Кількість переглядів: 358

Нова українська  школа — це простір, де дитина набуває  знань, умінь та навичок, вчиться  реалізувати  себе як особистість. Особливе місце в цьому належить учнівським олімпіадам, які забезпечують можливість створення свого майбутнього власними силами. Олімпіади допомагають школярам повірити в себе, наблизитися до більш якісної освіти та зміцнити свій соціальний статус. Цьому передує копітка наполеглива щоденна праця учня та вчителя.

Це конкурс, у якому переможцями стають найсильніші, а інші учасники збагачуються новими знаннями і здобувають необхідний досвід. Тут з’являються нові ідеї і креативні судження. Олімпіади однозначно потрібні дітям як шлях до самовираження, до розвитку.

ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад розпочався у закладах освіти Коровинської сільської ради 2 листопада і триватиме до кінця грудня. Вже відбулися олімпіади з української мови та літератури, історії, англійської мови. Наполегливо йшли до перемоги учні Коровинської ЗОШ І-ІІІ ст. Волік Максим (9 клас) з історії та англійської мови, Войтовець Ярослав (11 клас) з історії, Терещенко Богдан (11 клас) з англійської мови, Шкробот Поліна (7 клас), Винник Єлизавета (8 клас) з української мови та літератури. ІІ та ІІІ місце посіли Яременко Анастасія (11 клас), Котельницька Євгенія (10 клас). Учениця 10 класу Томашівського НВК Сенька Каріна  здобула ІІІ місце на олімпіаді з української мови та літератури.

         Вітаємо переможців та призерів олімпіад, бажаємо успішного навчання, а педагогам – мудрості і щедрості душі в їхній благородній справі. Нехай ці перемоги стануть лише початком  нових досягнень, а  успіхи і прагнення до знань будуть вашими постійними супутниками. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь