Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

Олімпіадний марафон розпочато

Дата: 12.11.2019 08:45
Кількість переглядів: 366

Нова українська  школа — це простір, де дитина набуває  знань, умінь та навичок, вчиться  реалізувати  себе як особистість. Особливе місце в цьому належить учнівським олімпіадам, які забезпечують можливість створення свого майбутнього власними силами. Олімпіади допомагають школярам повірити в себе, наблизитися до більш якісної освіти та зміцнити свій соціальний статус. Цьому передує копітка наполеглива щоденна праця учня та вчителя.

Це конкурс, у якому переможцями стають найсильніші, а інші учасники збагачуються новими знаннями і здобувають необхідний досвід. Тут з’являються нові ідеї і креативні судження. Олімпіади однозначно потрібні дітям як шлях до самовираження, до розвитку.

ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад розпочався у закладах освіти Коровинської сільської ради 2 листопада і триватиме до кінця грудня. Вже відбулися олімпіади з української мови та літератури, історії, англійської мови. Наполегливо йшли до перемоги учні Коровинської ЗОШ І-ІІІ ст. Волік Максим (9 клас) з історії та англійської мови, Войтовець Ярослав (11 клас) з історії, Терещенко Богдан (11 клас) з англійської мови, Шкробот Поліна (7 клас), Винник Єлизавета (8 клас) з української мови та літератури. ІІ та ІІІ місце посіли Яременко Анастасія (11 клас), Котельницька Євгенія (10 клас). Учениця 10 класу Томашівського НВК Сенька Каріна  здобула ІІІ місце на олімпіаді з української мови та літератури.

         Вітаємо переможців та призерів олімпіад, бажаємо успішного навчання, а педагогам – мудрості і щедрості душі в їхній благородній справі. Нехай ці перемоги стануть лише початком  нових досягнень, а  успіхи і прагнення до знань будуть вашими постійними супутниками. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь