Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

Ура! Канікули!

Дата: 05.11.2019 14:48
Кількість переглядів: 325

У Коровинській ЗОШ І-ІІІ ст., з метою організації змістовного дозвілля учнів, поліпшення виховної роботи та недопущення випадків дитячої бездоглядності  під час осінніх  канікул  заступником директора з ВР Цирулік А.А.  спільно з педагогом організатором               Ткаченко Л.М.,   бібліотекарем Холод Н.В., практичним психологом Глущенко Т.В., соціальним педагогом Шаповал Л.І., президентом дитячого Парламенту  Войтовець Ярославом  сплановано роботу  на час осінніх канікул (з 28.10 до 01.11.2019 р.). 

Були розроблені  інформаційні рекламні афіші для   учнів   школи з переліком запропонованих заходів та часу їх проведення. За тиждень до канікул ця інформація була донесена до учнів та вчителів школи. Проведено бесіди по попередженню нещасних випадків, шкідливих звичок,  про поведінку під час канікул та ін.

Кожен день відповідав певній тематиці,  а саме: День гри і відпочинку,              День книги, День ввічливості і культури, День здоров¢я і спорту, День  праці, День природи. Під час канікул діти всіх вікових груп мали можливість відвідати заняння за інтересами.

Учні брали участь в інтелектуальних заходах, розкривали свої таланти  в пісенних конкурсах, конкурсах малюнків та віршів, сходинках до створення власної картинної галереї, святах,  змагатися в ігрових та спортивних програмах, та ін.

Актуальними та довгоочікуваними були заходи на свіжому повітрі. Це ігри, екскурсії до лісу, турпоходи .

Із задоволенням діти працювали в    комп’ютерному класі, брали участь в волонтерській роботі, переглядали фільми та мультфільми.  

Під час канікул в школі  щодня працювали гуртки згідно графіка.                                                                                  

Заходи пройшли на належному рівні, до їх проведення   було залучено всіх дітей пільгових категорій. Відпочилі, повні позитивних емоцій діти з новими силами приступили до занять. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь