Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

Навчання по новому – свято по сучасному

Дата: 03.09.2019 11:37
Кількість переглядів: 424

День знань – особливе свято! Завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою. Змістовно та креативно відбулося  воно і в Коровинській ЗОШ І- ІІІ ступенів.

Розпочалося дійство урочистою лінійкою,  на якій директор школи Віктор Сергійович  Шило привітав учнів, вчителів, батьків, гостей  та першокласників з початком нового навчального року.  Представники від товариств СК «Агро» Фещенко Володимир Віталійович та «Довіра - 2008» Лєпьошкін Андрій Олексійович, завітали на свято  з подарунками для першокласників. Сім’я Федини Світлани Іванівни та Володимира Миколайовича, колишні випускники школи, подарували школярам  два комплекти футбольної форми та м’яч. Методист відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту   Коровинської сільської ради  Діденко Раїса Миколаївна вручила сертифікати на отримання стипендії сільського голови кращим учням школи Воліку Максиму та Терещенку Богдану. Потім на свято завітала Королева Знань, яка  запропонувала учням 1 класу    відправитися у квест- подорож «Знайомство зі школою» разом із  учнями 11 класу та їх  класним керівником,  які супроводжували   та допомагали першокласникам  протягом усієї подорожі. На  кожній зупинці («Патріотична», «Умілі ручки»,  «Розважальна»,  «Бібліотека», «Директор», «Їдальня», «Доктор Айболить») , першокласники отримували пазлики     Золотого ключика від  кабінету, в якому знаходиться Казкова Країна Знань.

Учні 2-10 класів   працювали  із завданнями,  які «прилетіли»   на свято в повітряних кульках з невідомої країни.  Школярі  створювали колажі «Школа майбутнього», «Правила для учнів очима дітей»,  фотозону «Я люблю школу», презентували вітальні листівки «З Днем знань», «Запускали космічний корабель знань», подорожували на 1 вересня до країн світу, створювали «Портрет творчого учня», приймали участь у «Фестивалі улюблених казок», малювали на асфальті тощо. Всі учасники святкової програми показали  добрі  старання  і зусилля, проявили фантазію,  творчий підхід, креативність, за що  отримали  пазлики паперового дзвінка, за допомогою яких  був  відновлений  Шкільний дзвінок. У кінці свята прозвучала пісня у виконанні Кравченко Іванки та пролунав Перший дзвінок, який  покликав учнів  на Перший урок.

 


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь