Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

НА НЕДРИГАЙЛІВЩИНІ УРОЖАЙНІ 5 МІСЯЦІВ НА МАЛЮКІВ

Дата: 10.06.2019 08:18
Кількість переглядів: 295

В кожній родині батьки піклуються про новонароджену малечу, бо діти – це найцінніший подарунок долі та благословення. Для країни – народження маленьких громадян є майбутнім, що твориться вже сьогодні.

Варто зазначити, що за 5 місяців 2019 року на Недригайлівщині народилося 26 малюків. Перше півріччя було урожайне на хлопчиків, їх народилося 16. У 9 сімей лелека завітав вперше, по другій дитині він приніс у 10 родин, в третє – 3, в четверте – 2, в п’яте – 1, в шосте - 1. Особливо пощастило 1 парі, бо там народилася двійня.

До речі, найпопулярнішими іменами в Недригайлівському районі залишаються: Олександр, Матвій, Марк, Аріна. Збагатилися родинні скарбнички й на рідковживані імена, а саме на Івана, Михайла, Надію, Домініку, Софіну.

Так само опікуючись громадянами, як батьки щодо своєї малечі, Міністерство юстиції України створює зручні та комфортні сервіси. Наразі жителі області можуть отримати перший документ малечі – свідоцтво про народження – безпосередньо в пологовому будинку, заощаджуючи при цьому час. А незабаром в Україні запрацює електронна система від Мін’юста «Е-малятко», завдяки якій громадяни зможуть в онлайн-режимі зареєструвати місце проживання новонародженого, оформити допомогу при народженні дитини, зареєструвати народження малюка в електронній системі охорони здоров’я, оформити ідентифікаційний код малечі та багато іншого.

Кохайтеся, а про документи подбає Мін’юст!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь