Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

Наші на обласній спартакіаді серед депутатів у Сумах.

Дата: 24.05.2019 11:21
Кількість переглядів: 347

Наші на обласній спартакіаді серед депутатів у Сумах.

15-16 травня 2019 року в легкоатлетичному манежі Сумського державного університету відбувся обласний етап Всеукраїнської спартакіада серед депутатів усіх рівнів Сумської області.

Обранці з 18 районних, міських рад та ОТГ, а це понад 200 спортсменів, змагалися у п’яти видах спорту: шахах, шашках, волейболі, футзалі та настільному тенісі.

До відому, Всеукраїнська спартакіада серед народних депутатів України, депутатів обласних, районних, міських (міст обласного значення), сільських та селищних рад започаткована та щорічно проводиться з 2013 року.

Спортивну честь Недригайлвщини захищала збірна команда депутатів Вільшанської, Коровинської та Недригайлівської об’єднаних територіальних громад. Від  Коровинської  ОТГ в команді були Андрій Коломієць, Оксана Мартиненко та Олена Сенька.

Збірна команда об’єднаних територіальних громад Недригайлівщини була представлена в усіх видах спорту . В доробку наших спортсменів дві медалі: бронзові медалі в збірної команди об’єднаних територіальних громад  Недригайлівщини з футзалу  і бронза в настільному тенісі в Оксани Мартиненко – депутата Коровинської сільської ради. У нашої збірної восьме загальнокомандне  місце з 18 команд, що брали участь в змаганнях.

 

Для депутатів-спортсменів цей  захід є способом  продемонструвати, що народні обранці як і всі, полюбляють спорт. А власний приклад є дієвим інструментом для його популяризації.

За результатами змагань буде сформовано збірну команду депутатів, яка представить Сумську область на Всеукраїнській спартакіаді, яка відбудеться 3-7 червня 2019 року в м. Чорноморськ Одеської області.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь