Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

Наші на обласній спартакіаді серед депутатів у Сумах.

Дата: 24.05.2019 11:21
Кількість переглядів: 355

Наші на обласній спартакіаді серед депутатів у Сумах.

15-16 травня 2019 року в легкоатлетичному манежі Сумського державного університету відбувся обласний етап Всеукраїнської спартакіада серед депутатів усіх рівнів Сумської області.

Обранці з 18 районних, міських рад та ОТГ, а це понад 200 спортсменів, змагалися у п’яти видах спорту: шахах, шашках, волейболі, футзалі та настільному тенісі.

До відому, Всеукраїнська спартакіада серед народних депутатів України, депутатів обласних, районних, міських (міст обласного значення), сільських та селищних рад започаткована та щорічно проводиться з 2013 року.

Спортивну честь Недригайлвщини захищала збірна команда депутатів Вільшанської, Коровинської та Недригайлівської об’єднаних територіальних громад. Від  Коровинської  ОТГ в команді були Андрій Коломієць, Оксана Мартиненко та Олена Сенька.

Збірна команда об’єднаних територіальних громад Недригайлівщини була представлена в усіх видах спорту . В доробку наших спортсменів дві медалі: бронзові медалі в збірної команди об’єднаних територіальних громад  Недригайлівщини з футзалу  і бронза в настільному тенісі в Оксани Мартиненко – депутата Коровинської сільської ради. У нашої збірної восьме загальнокомандне  місце з 18 команд, що брали участь в змаганнях.

 

Для депутатів-спортсменів цей  захід є способом  продемонструвати, що народні обранці як і всі, полюбляють спорт. А власний приклад є дієвим інструментом для його популяризації.

За результатами змагань буде сформовано збірну команду депутатів, яка представить Сумську область на Всеукраїнській спартакіаді, яка відбудеться 3-7 червня 2019 року в м. Чорноморськ Одеської області.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь