Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

Відбувся урочистий мітинг-реквієм «Згадаймо ті роки»

Дата: 10.05.2019 13:42
Кількість переглядів: 370

9 травня – одне з найвеличніших та найповажніших свят в Україні. В такі тяжкі для нашої держави дні, це – символ героїзму, самовідданої любові до рідної землі, сили духу захисників Батьківщини.

Незважаючи на похмуру та прохолодну погоду, в Коровинцях відбувся урочистий мітинг-реквієм «Згадаймо ті роки» з нагоди 74-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Поклонитись пам`яті загиблих у буремні часи війни вийшли мешканці села.

Щиро привітали ветеранів та всіх жителів нашої громади з Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні голова Коровинської сільської ради Сергій Шило, голова ветеранської організації села Микола Слатвицький, воїн АТО Олег Босик , воїн-інтернаціоналіст Віктор Тютюнник, вчитель історії Коровинської ЗОШ  Владислав Сокрута , учні Коровинської школи. Протоірей Святомихайлівської церкви отець Михаїл провів панахиду за полеглих в боях захисниках рідного краю. Учасники художньої самодіяльності Коровинського будинку культури виступили з тематичним концертом.

Пам’ять про полеглих визволителів було вшановано хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятних знаків та Меморіального комплексу. 

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь