Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

НАВЧАЛЬНИЙ СЕМІНАР

Дата: 26.03.2019 14:10
Кількість переглядів: 370

За ініціативи відділу   освіти, сім'ї, молоді та спорту на базі Коровинської ЗОШ І-ІІІ ступенів  відбувся навчальний семінар для педагогічних працівників закладів освіти Коровинської ОТГ щодо використання інтерактивних комплексів у освітньому процесі в умовах Нової української школи, який провели викладачі кафедри освітніх та інформаційних технологій Сумського ОІППО Подліняєва Оксана Олександрівна  та Герасименко Наталія Вікторівна.

У рамках семінару було представлено опис інтерактивного комплексу New Line Tru Board, подано технічні характеристики та аналіз інструментальних можливостей комплексу та програмного забезпечення Teach Infinity Pro. Педагогам  запропоновано практично застосувати навички зі створення інтерактивних вправ засобами програмного забезпечення Teach Infinity Pro.

Слід зазначити, що кожен день заняття проходив насичено, на високому науково-методичному рівні. Вчителі активно  використовували інтерактивну дошку  та сервіси Internеt для створення інтерактивних елементів уроку за певною темою своєї галузі. Під час заняття слухачі продемонстрували вміння проводити орієнтування інтерактивної дошки, вставляти малюнки, використовувати галерею зображень,  створювати приклади, використовуючи вбудовані інструменти, встановлювати гіперпосилання та демонстрували свої розробки на інтерактивній дошці.

Освітяни мали змогу переконатися в доцільності використання даного обладнання в роботі з учасниками освітнього процесу навчального закладу.

Учасниками  семінару стали  28 педагогів Коровинської ЗОШ І-ІІІ ст., Томашівського НВК: ЗОШ І-ІІІ ст., ДНЗ, Коровинського ДНЗ.

Викладачі Герасименко Н.В., Подліняєва О.О. показали унікальні можливості програмного забезпечення  для створення власних завдань та ігор, допомогли учасникам оволодіти методами  та прийомами роботи з інтерактивною дошкою.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь