Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

Робочий візит народних депутатів України

Дата: 25.03.2019 14:52
Кількість переглядів: 336

У п'ятницю,22 березня,з  робочим візитом  Коровинську громаду відвідали  народні депутати України Микола Лаврик та Ірина Луценко. Разом з депутатами в Коровинцях побували Представник Президента України в Сумській області  Василь Марюха, голова Недригайлівської районної ради Іван Нанка. Зустріч проходила в приміщенні Коровинської ЗОШ.

 На зустрічі  голова Коровинської сільської ради  Сергій Шило проінформував присутніх про доходи та видатки за перший рік існування об'єднаної територіальної громади, були роглянуті  пріоритети та перспективи розвитку на 2019 рік. Говорили також про ситуацію в країні, подальші напрямки роботи та необхідність продовження реформ, в тому числі і реформи децентралізації, про здобутки та позитивні зміни, які відбуваються в державі.

Приємною несподіванкою стало нагородження Подякою Представника Президента України у Верховній Раді Ірини Луценко  за віддану працю на благо людей і громади  Цирулик А.А., Слатвицького М.А., Онопрієнка В.П., Шевцову Т.А., Білоус Л.В., Шило С.В., Каплю Н.В., Темченко В.М., Гагун М.О, Миненко С.О.,Ситник Р.М., Химченко Н.М., Ганненко Н.С., Лукачинця В.В.,Коломієць Л.С. Також були вручені цінні подарунки - годинники.

Жителі села щиро дякували депутатам за постійну підтримку Коровинської ОТГ,адже саме зявдки їм громада змогла реалізувати ряд проектів, спрямованих на розвиток її інфраструктури 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь