Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

СУМИ ПОВЕРНЕНИХ БОРГІВ ПО АЛІМЕНТАХ РІЗНІ. ВСЬОГО НА СУМЩИНІ СТЯГНУТО 24 МІЛЬЙОНИ ГРИВЕНЬ

Дата: 12.03.2019 08:23
Кількість переглядів: 371

Юстиція Сумщини продовжує результативну роботу по забезпеченню прав дітей на вчасну і повну виплату аліментів. Маючі дієві інструменти впливу на батьків-боржників, закладені у законі #ЧужихДітейНебуває, державні виконавці стягують чималі суми для дітей. З початку 2019 року діти Сумщини вже отримали понад 24 мільйонів гривень аліментів. 
Так, у Сумах батько заборгував доньці Вікторії майже 39 тисяч гривень. Після спілкування з державним виконавцем, накладення арешту на все рухоме і нерухоме майно, він таки сплатив свої зобов’язання перед дитиною.
Обмежувальні заходи спонукали й батька із Шостки сплатити на користь доньки Лілії аліментний борг у сумі більше 21 тисячі гривень та додатково штраф за невчасну сплату у розмірі 20% від заборгованої суми – 4243 гривень, які також отримала дитина.
І подібних прикладів, коли батьки згадують про власних дітей тільки під силою примусових заходів, чимало. За останні дні у Сумах ще один батько сплатив понад 13 тисяч гривень, у Глухові – більше 11 тисяч, у Тростянці, Білопіллі – по 10 тисяч гривень.
Якими б не були суми сплачених коштів, найважливіше – діти їх отримали, а значить закон #ЧужихДітейНебуває, ініційований Міністерством юстиції, діє беззаперечно.

#MinJust4U #ЯМП#ВідповідальнеБатьківство #ДВС_діє

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь