Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

ПРАВОВА ДОПОМОГА ЗАЙВОЮ НЕ БУВАЄ

Дата: 12.03.2019 08:22
Кількість переглядів: 389

 

У наданні правової допомоги юстиція Сумщини співпрацює із закладами соціального захисту області. Це особлива категорія громадян, отож увага до їхніх потреб в отриманні консультацій, роз’яснень – особлива.
Сьогодні фахівці обласної юстиції працювали у Сумському обласному центрі соціально-психологічної допомоги, що на вулиці Іллінській, 51 Г. Цей заклад надає цілий комплекс послуг. Тут надається можливість перебування на цілодобовому стаціонарі протягом трьох місяців особам, потерпілим від насильства в сім'ї, у разі безпритульності, стихійного лиха, катастроф, тощо.
До Центру можуть звернутися жителі області для вирішення широкого кола проблем, зокрема міжособистісних, насильства у сім`ї, соціально-економічних. 
Спілкування із фахівцями юстиції було насиченим актуальною інформацією, потім звучали запитання і відповіді на них. Відвідувачі і клієнти цього Центру мають складні ситуації, отож кваліфікована якісна правова допомога завжди в нагоді.

#MinJust4U #ЯМП!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь