Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

СЕМІНАР - ПРАКТИКУМ ВИХОВАТЕЛІВ ДОШКІЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ

Дата: 25.02.2019 16:25
Кількість переглядів: 2157

Напрацьованим досвідом роботи з використання інноваційних технологій у роботі з дітьми дошкільного віку з пізнавального розвитку поділилися педагоги Коровинського ДНЗ на семінарі-практикумі  вихователів закладів дошкільної освіти Коровинської сільської ради 20 лютого 2019 року.

Учасники заходу ознайомилися з матеріалами виставки дидактичного матеріалу з пізнавального розвитку дітей, навчально-матеріальною базою дошкільного закладу.

Людмила Миколаївна Ващенко, завідувач Коровинським ДНЗ, відкрила теоретичний блок заняття «Коректурні таблиці як засіб пізнавальної активності дошкільників» та розкрила методичні аспекти інноваційної технології.

Ніна Дмитрівна Капля, вихователь Коровинського ДНЗ, провела тренінг  «Практичне використання коректурних таблиць у дошкільному закладі».

 Інтегроване заняття з логіко – математичного розвитку в середній групі «Витівки Снігової королеви», проведене Людмилою Миколаївною Терещенко, сприяло підвищенню   професійної компетентності педагогів  щодо  використання коректурних таблиць (за методикою Н.В.Гавриш), формуванню  творчого  підходу до підбору форм, методів та прийомів реалізації завдань з інформаційно-ігрової творчості в усіх сферах життєдіяльності дітей.

За результатами семінару-практикуму розроблені методичні рекомендації.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь