Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

ЦІКАВІ ФАКТИ З ТРУДОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПРАЦІВНИКІВ ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ АКТІВ ЦИВІЛЬНОГО СТАНУ: НЕДРИГАЙЛІВ

Дата: 22.02.2019 13:10
Кількість переглядів: 549

З нагоди святкування 100-тої річниці утворення органів державної реєстрації актів цивільного стану до Недригайлівського районного відділу державної реєстрації актів було запрошено для привітання людину, яка присвятила 30 років свого життя роботі в органах реєстрації – Домалевську Катерину Іванівну.
Жінка поділилася спогадами про свою роботу та розповіла цікаві факти з трудо
вої діяльності. Так, за словами Катерини Іванівни, у 80-ті роки було актуальним проводити державну реєстрацію дітей в урочистій обстановці. В даних заходах брали участь представники установ та організацій, в яких працювали батьки новонароджених дітей. Крім привітань молодим батькам також дарували подарунки. Ще однією гарною традицією було збиратися та висаджувати на весні алеї з дерев: у кого дівчинка – саджали берізку, а в кого хлопчик – дубок. До речі, у 1984 році у Недригайлові було закладено сквер «Миру» на честь дітей народжених у 1983 році.
На сьогодні робота в органах державної реєстрації залишається почесною, затребуваною та необхідною громадянам.
Ініціативи Мін’юсту надають можливість батькам новонароджених дітей провести реєстрацію народження малюка та отримати свідоцтво безпосередньо в пологовому будинку.
Завдяки пілотному проекту «Шлюб за добу» закохані пари можуть одружитися без зайвих витрат часу та бюрократичних процедур.
Сервіс #КоханняПозаЧасом, який щоразу набуває все більшої популярності серед закоханих, дає змогу всім охочим з раннього ранку до опівночі укласти шлюб.
Радість знову побувати в ролі наречених та повторити один одному свої обітниці, нагадуючи про свою любов, даруєпроект#ДеньНародженняКохання.
Тож бажаємо всім працівникам органів реєстрації актів цивільного стану завжди бути на хвилі позитиву та й надалі приносити радість в українські родини.


Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь