Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

МЕТОДИЧНИЙ КЛУБ

Дата: 14.02.2019 11:00
Кількість переглядів: 415

13 лютого 2019 року на базі  Коровинської ЗОШ І-ІІІ ст. відбулось засідання методичного клубу вчителів природничо-математичного циклу «Презентаційний меседж» за темою  «Впровадження компетентнісного підходу в процесі підготовки учнів до ЗНО з математики в 2019 році».

Керівник методичного формування Шило Світлана Валентинівна розкрила методичні аспекти реалізації компетентністного підходу в навчанні математики, особливостях підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання з математики в 2019 році, акцентувала увагу на методах викладання математики, зокрема, у процесі розв’язування задач з параметрами.

Захід продовжила Химченко Тетяна Володимирівна презентацією  уроку математики у 5 класі  на тему «Додавання та віднімання дробів з однаковими знаменниками».

Надзвичайно захоплюючим як для учнів 7 та 8 класів, так і для учасників методичного клубу став математичний квест, який майстерно провела Шило Світлана Валентинівна.

За результатами роботи учасники отримали методичні рекомендації щодо підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання з математики в 2019 році.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь