Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

«Зупинимо булінг разом!Поставимо крапку!»

Дата: 08.02.2019 15:21
Кількість переглядів: 362

«Зупинимо булінг разом!Поставимо крапку!», з таким гаслом 08.02.2019 року головний спеціаліст Недригайлівського бюро правової допомоги Конотопського місцевого центру з надання БВПД  Вадим Терещенко прибув до Томашівського НВК  ЗОШ І-ІІІ ступенів,дошкільний навчальний заклад, де зустрівся з учнями та провів семінар на тему: «Випромінюй добро!Ти ж людина!» . У ході зустрічі  присутніх було проінформовано про явище «булінгу», працівник бюро  роз’яснив про його наслідки, відповідальність та розказав дітям про те, що потрібно робити і куди звертатися у тих випадках, коли стали жертвою буллера. Працівник бюро вручив кожному присутньому буклети з реквізитами правового бюро для того, щоб діти та їх батьки знали куди можуть звернутися у майбутньому за правовою допомогою у разі необхідності.

Довідково:

Для забезпечення та реалізаціїсвоїх прав та інтересів, громадяниможутьзвернутися до Недригайлівського бюро правової допомоги за адресою: вул. Сумська, 13, смтНедригайлів, Сумська область, тел.5-25-28, 5-25-29 з територіальним обслуговуванням смтНедригайлів, Недригайлівський район.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь