Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

День безпечного Інтернету у Томашівському НВК: ЗОШ І – ІІІ ст., ДНЗ.

Дата: 07.02.2019 13:18
Кількість переглядів: 319

На початку тижня (05.02) діти та підлітки Томашівського НВК  отримали можливість ознайомитися із основними правилами Інтернет-безпеки та Інтернет-етики, із цікавими фактами щодо використання мережі, їх ознайомили на  інформаційних заняттях  «Ми – за безпечний Інтернет», які провели класні керівники.

06 лютого учителем Рибалко К. І.  було проведено урок-практикум  «Зворотній бік Інтернету» . Крім того, 05 лютого запам’ятався школярам як Єдиний день інформування, протягом якого кожному бажаючому учителі надавали консультації стосовно правил розумного спілкування у віртуальному середовищі. Для школярів  було організовано відеолекторій «Ігроманія» з подальшим його обговоренням. Аналізуючи переглянуті відеофрагменти, учні знайомилися з основними видами реальних небезпек віртуального світу, які на сьогоднішній день визнано проблемами людства, – це  Інтернет-залежність, фішинг як вид шахрайства, соціальні мережі як засіб впливу на політичне та соціальне життя людей, використання інформації агресивного змісту, негативний вплив на психіку та здоров’я  дитини. День безпечного Інтернету в Україні класні колективи   відзначили шляхом проведення години спілкування  на тему «Інтернет очима дітей», випуском   інформаційних стіннівок, «Мережева етика», «Безпека дітей в інтернеті», «Мережа як стиль життя» .

Підсумком тижня Безпечного Інтернету в школі стане конкурс комп’ютерних малюнків. Учасники конкурсу  отримали завдання показати власне бачення проблем, пов’язаних із використанням Інтернету.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNVG CAMERA PICTURES

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь