Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

Міжрайонне методичне об’єднання спеціалістів психологічної служби

Дата: 19.12.2018 13:31
Кількість переглядів: 2896

12 грудня 2018 року на базі Коровинської ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося міжрайонне методичне об’єднання спеціалістів психологічної служби «Підвищення рівня психологічних знань учасників освітнього процесу як умова ефективного впровадження Нової української школи».

У роботі засідання брали участь 16  фахівців психологічної служби із Недригайлівського, Роменського та Липоводолинського районів.

Учасників методичного об’єднання привітала та побажала плідної праці Костенко Л.В., головний спеціаліст відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту Коровинської сільської ради.

Про перші кроки до реалізації Концепції НУШ у навчальному закладі розповіла заступник директора з навчально-виховної роботи Вернигора Н.О.

Різноманітність напрямів і форм роботи методичного  об’єднання забезпечують  підвищення професійної компетентності практичних психологів та соціальних педагогів, а доброзичливе спілкування, обмін досвідом, ознайомлення з особистими творчими досягненнями колег сприяють покращенню результатів професійної діяльності та надання кваліфікованої допомоги.

Своїм досвідом поділилася Михайленко І.О., соціальний педагог Коровинської ЗОШ І-ІІІ ст., яка ознайомила присутніх із оздоровчо-корекційною технологією «Ігровий парашут» та разом із учнями продемонстрували, як це відбувається  на практиці.

Глущенко Т.В., практичний психолог Коровинської ЗОШ І-ІІІ ст. для учасників методоб’єднання  провела педагогічну гру «Інтерактивна неокухня».

Набуття професіоналізму закладає відповідну модель і стандарт поведінки, яка впливає на всю організацію навчально-виховного процесу – від найнижчої до глобальної, оскільки створює єдність, яка характеризує професійну групу як віртуальне суспільство. Тобто, будь-яка діяльність може успішно здійснюватися лише за умови професійного методичного супроводу.

 Методичний захід пройшов у творчій, доброзичливій атмосфері. Підсумки роботи підвела керівник міжрайонного методичного об’єднання Заглада М.М., методист з психологічної служби методкабінету відділу освіти виконавчого комітету Роменської міської ради. Моніка Миколаївна відзначила актуальність теми, логічність та злагодженість виступаючих у висвітленні даного питання та наголосила, що такі засідання дають можливість працівникам психологічної служби ділитися власним досвідом з колегами та переймати досвід колег інших районів області.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь