Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

Методична студія вчителів початкових класів

Дата: 13.11.2018 08:25
Кількість переглядів: 413

9 листопада на базі Коровинської ЗОШ І-ІІІ ст. продовжила свою роботу методична студія вчителів початкових класів, з проблеми  «Інтегрований урок як один із чинників соціалізації та адаптації учнів початкової школи». Очікувані результати передбачали розкриття особливостей у роботі вчителів початкових класів та керівників гуртків щодо створення соціалізуючого освітнього простору засобами інтеграції,  презентацію ефективних форм і методів процесу соціалізації молодшого школяра.

         Модератор заходу Діденко Р. М., методист відділу освіти, молоді та спорту Коровинської сільської ради, розкрила теоретичні аспекти сучасних технологій навчання в умовах Нової української школи.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Коровинської ЗОШ І-ІІІ ст. Вернигора Н. О.  акцентувала увагу на інтеграції уроків як одного із чинників соціалізації та адаптації учнів початкової школи.

Практичний блок студії продовжило відвідування відкритого уроку  у 1 класі з англійської мови та предмету «Я досліджую світ»  «Школа – наче рідний дім. Будь господарем у нім» та інтегрованого заходу (гурткова та виховна робота)  «Україна в нас єдина -  бережи її,  дитино!», які майстерно підготували та провели вчителі початкових класів Кутняк В. Г., Куценко Т. І., вчитель іноземної мови Гумен С. М., керівник гуртка декоративно-ужиткового мистецтва Гребеник Л. В.

         Активну участь у проведенні методичної студії взяла практичний психолог Глущенко Т. В., яка зосередила увагу на вивченні особливостей молодшого школяра як передумови успішної організації його навчальної діяльності та здійснила аналіз  психолого-педагогічного обстеження учнів 1 класу.

         За результатами проведення методичної студії були розроблені методичні рекомендації.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь