Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

Привітання з Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва!

Дата: 07.11.2018 14:21
Кількість переглядів: 382

Фото без опису

Сердечно вітаю з Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва – всіх,  хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу. Високо ціную ваш вагомий внесок у розвиток національної культури. Без вашої підтримки і розуміння, без вашого доброго серця, ініціативності і творчої думки неможливі добрі зміни у нашому суспільному житті.  Завдяки вам звершуються великі діяння!

Культурні досягнення та традиції – це багатство, яким треба вправно скористатися, а збереження культурного спадку і шанування своїх видатних земляків може стати для нас не тільки приводом для пишання, але й запорукою подальшого культурного розвитку та творчої наснаги. Нашій громаді  потрібна культура, звернена до майбутнього, але укорінена в могутні традиції. Хай вона буде відкритою і доступною кожному.

Культура робить людину особистістю; незримою силою вона формує національну спільність, робить нас неповторними, несхожими на інших. Дякуючи щоденній праці клубників, працівників спеціалізованих мистецьких навчальних закладів, бібліотекарів, фахівців музейної справи невтомно доглядаються джерела духовності, правди і краси. Тому ставлення до працівників культури – це індикатор суспільного благополуччя. Тож нехай здійсняться всі ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість  натхнення і життєвих перемог!

Хай щастить Вам усім у творчості і особистому житті. Зі святом!

 

З повагою,

Сільський голова                                                  Сергій Шило

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь