Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

До уваги представників інститутів громадянського суспільства!

Дата: 18.10.2018 14:49
Кількість переглядів: 401

Фото без опису

Управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації оголошує обласний конкурс з визначення проектів, розроблених інститутами громадянського суспільства у сфері роботи з дітьми та молоддю, для реалізації яких надається фінансова підтримка на 2019 рік

 

Конкурсні пропозиції приймаються у друкованій та електронній формі з 30 березня до 23 листопада 2018 року щоденно, крім суботи та неділі з 8-00 до 17-15 години, п’ятниця з 8-00 до 16-00 години за адресою: м. Суми, вул. Першотравнева, 29, ІV поверх, 65 каб., тел. (0542) 61-09-16.

Перелік пріоритетних завдань, на реалізацію яких повинні спрямовуватися проекти інститутів громадянського суспільства, що подаються для участі у Конкурсі для отримання фінансової підтримки за рахунок коштів обласного бюджету у 2019 році.

 1. Формування громадянської позиції і національно-патріотичне виховання — здійсненнязаходів, спрямованих на відродженнянаціонально-патріотичноговиховання, утвердження громадянської свідомості і активної життєвої позиції молоді.

 Увага! За цим пріоритетом буде проведено окремо захист проектів, буде створена окрема комісія та очікувана сума фінансування складає 600 000 грн. Тоді як на всі інші пріоритети очікувана сума фінансування 1 000 000 грн.

 2. Здоровий спосіб життя молоді — здійснення заходів, спрямованих на популяризацію та утвердження здорового і безпечного способу життя та культури здоров’я серед молоді.

 3. Розвиток неформальної освіти — здійснення заходів, спрямованих на набуття молодими людьми знань, навичок та інших компетентностей поза системою освіти.

 4. Зайнятість молоді — створення умов та здійсненнязаходів, спрямованих на працевлаштування молоді (забезпечення первинної і вторинної зайнятості та самозайнятості молоді).

 5. Партнерська підтримка молоді, що проживає на тимчасово окупованій території України, та внутрішньо переміщенихосіб — здійснення заходів, спрямованих на соціальне становлення та підтримку молоді з числа внутрішньо переміщенихосіб (зазначений пріоритет на рівні області впроваджуватиметься та підтримуватиметься в разі наявності реальної потреби та актуальності).

 Проекти для участі у конкурсі можуть подати: інститути громадянського суспільства, які діють в Сумськійо бласті, є юридичними особами та зареєстровані в установленому порядку не пізніше ніж за два роки до оголошення конкурсу, за умови, що інститут громадянського суспільства бере участь у співфінансуванні проекту в розмірі не менше як 15 % необхідного обсягуфінансування. Внесок для виконання проекту можез дійснюватися у вигляді матеріальних чи нематеріальних ресурсів, у тому числі як оплата вартості приміщення, техніки, обладнання.

 Інститут громадянського суспільства може подавати на конкурс кілька конкурсних пропозицій.

 Наказом управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації  від 30.03.2018 №175-ОД «Про проведеня обласного конкурсу з визначення проектів, розроблених інститутами громадянського суспільства у сфері роботі з дітьми та молоддю, для реалізації яких надається підтримка на 2019 рік» встановили граничний обсяг фінансування за рахунок бюджетних коштів одного проекту, що подається для участі у Конкурсі, у сумі до 100 000 гривень (сто тисяч гривень).

 Документація має бути підготовлена українською мовою і складатися з:

 1) заяви про участь у конкурсі, складену за формою, щозатвердженаорганізатором конкурсу (додається-1), іззазначеннямнайменуванняінститутугромадянськогосуспільства та назви проекту за підписомкерівникаабоуповноваженої особи інститутугромадянськогосуспільства, скріпленимйогопечаткою (у разінаявності);

 2) опис та кошторисвитрат (оригінал), необхідних для виконання проекту, за формою, щозатвердженаорганізатором конкурсу (додається–2).

 3) листи-підтвердженняорганівдержавноївлади, органівмісцевогосамоврядування та їхвиконавчихорганів, науковихустанов, інститутівгромадянськогосуспільства, іншихустанов та організацій (в разіїхзалучення до виконання (реалізації) програми (проекту, заходу);

 4) інформацію про діяльністьінститутугромадянськогосуспільства (додається-3), зокрема про досвідвиконанняпроектівпротягомостанніхдвохроків за рахунокбюджетнихкоштів та іншихджерелфінансування, джерелафінансуванняінститутугромадянськогосуспільствайогоматеріально-технічну базу та кадровезабезпечення.

 Конкурснапропозиціяскладається державноюмовою.

 Відповідальність за достовірністьінформації, щоміститься у конкурснійпропозиції, покладається на учасника конкурсу.

 Подана конкурснапропозиція не повертаєтьсяучасникові конкурсу.

 Контактна особаГребенюк Анна Анатоліївна – головний спеціаліст відділу у справах молоді управління молоді та спорту Сумської обласноїдержавної адміністрації, тел.: (0542) 61-09-16.

 

Конкурсна документація, надана до управління молоді та спорту Сумської облдержадміністрації в неналежному вигляді або після закінчення строків зазначених вище, розглядатися не буде!

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь