Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

Про це Спецкор дізнався у ЮстиціїСумщини.

Дата: 18.10.2018 08:52
Кількість переглядів: 331

Жителя Роменщинизмусилисплатитибільше 14-ть тисячзаборгованихаліментівобмеження у правівиїзду за межіУкраїни, керуваннятранспортнимизасобами, полювання та користуваннязброєю, а такожарешт майна і грошовихкоштів. До того ж, завдякинововведенням Закону #ЧужихДітейНеБуваєчоловіксплатив не лише борг, а ще й 50% штрафу і виконавчийзбір, що в сумісклалопонад 23 тисячігривень.

Понад 15-ть тисячгривень для неповнолітньоїдонькиПолінизаборгував житель Глухівського району, босплачуваваліменти не в повномуобсязі. Післязастосування до ньогодержавнимивиконавцямиобмежень та арештувсього майна, батькосплативзаборговане.

Житель Лебедина не систематично сплачуваваліменти для своєїдонькиВіри і накопичивмайже 31 тисячугривеньзаборгованості. Проте, чоловік не став «сперечатись» з аргументами державнихвиконавців, та сплативдитині всю суму. Останніхдвохбатьківштрафиоминули, бозаборгованість не досягла 1 року.

До слова, Тільки з моменту набраннячинності ІІ пакетом Закону #ЧужихДітейНеБуває державнимивиконавцямистягнутомайже 20 мільйонівгривеньаліментів, сумарно ж за рік – понад 95 мільйонівгривень.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь